Min kundekonto og ønskeseddel

Hvordan kan jeg ændre mine kundeoplysninger?

Hvordan kan jeg ændre mine kundeoplysninger?

Du kan nemt ændre dine kundeoplysninger, såsom adgangskoden, abonnement på nyhedsbreve, leverings-/e-mailadresse og kortoplysninger, ved at følge disse nemme trin:

 1. Log på din kundekonto via linket Min kundekonto og ønskeseddel” øverst på alle websiderlink
 2.  Vælg det relevante emne fra menuen på venstre hånd:
 • Hvis du ønsker at ændre din adgangskode, e-mailadresse eller abonnement og valg af nyhedsbrev, skal du vælge ”Mine oplysninger”
 • Hvis du ønsker at ændre leveringsadresse, skal du vælge ”Mine adresser”
 • Hvis du ønsker at ændre kortoplysninger, skal du vælge ”Mine kortoplysninger”
 1. Rediger de afsnit, som du ønsker at opdatere
 2. Klik på ”Opdatér”-knappen
 3. Dine ændringer er nu gemt

Bemærk venligst, at dine kundekontooplysninger ikke er forbundne til dine abonnementer på elektroniske nyhedsbreve, så du skal opdatere oplysninger om abonnementer separat.

Har du glemt din adgangskode?

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du har glemt adgangskoden til din kundekonto, skal du følge nedenstående trin:

 1. Sørg først for, at du er logget helt ud af din kundekonto. Du kan logge ud ved at klikke på ”Ikke dig?”-knappen under  ”Velkommen”-afsnittet
 2. Klik på ”Har du glemt din adgangskode”-knappen, og indtast din e-mailadresse på login-siden. Hvis du dernæst klikker på ”Gendan adgangskode”, vil du modtage en e-mail med en ny adgangskode kort tid efter
 3.  Klik venligst på linket i e-mailen, som vil tage dig tilbage til hjemmesiden. Du skal derefter blot indtaste din e-mailadresse og nye adgangskode
 4. Hvis hjemmesiden også beder dig om at indtaste den tidligere adgangskode, skal du gå tilbage til det første trin og sørge for, at du er logget helt ud. Det hjælper muligvis at slette cookies fra din browser. Klik her for yderligere hjælp
 5.  Hvis hjemmesiden siger, at din e-mailadresse er ”Ugyldig”, eller du oplever andre problemer, når du prøver at nulstille din adgangskode, tag venligst kontakt til os

Hvis du har glemt hvilken e-mailadresse, som er brugt til din kundekonto, tag venligst kontakt til os.

Min ønskeseddel

Min ønskeseddel

Hvordan tilføjer jeg en vare til ”Min ønskeseddel”?
Du skal blot vælge varen og dernæst klikke på ”Tilføj til ønskeseddel”-knappen, fremfor at vælge ”Tilføj til kurv”-knappen, for at tilføje en vare til din ønskeseddel. Du kan tilføje lige så mange varer til din ønskeseddel, som du har lyst til.

Hvordan kan jeg e-maile ”Min ønskeseddel” til familie og venner?
Du kan e-maile ønskesedlen til hvem som helst ved at logge ind via linket ”Min kundekonto og ønskeseddel” øverst på siden og derefter vælge ”Min ønskeseddel” fra menuen på venstre hånd.  Når du klikker på den grå knap, som kommer til syne, vil du blive bedt om at indtaste din e-mailadresse samt den e-mailadresse, som du ønsker at sende ønskesedlen til. Du kan desuden sende en besked med e-mailen, som automatisk vil indeholde et link til ønskesedlen.

Hvordan kan jeg købe en vare fra en ønskeseddel?
Hvis du modtager en e-mail med en ønskeseddel, skal du blot klikke på linket i e-mail for at komme frem til ønskesedlen. Vælg de varer, som du ønsker at købe, og gå til kassen på normal vis.

Mine ordrer

Mine ordrer

Du kan når som helst se din ordrehistorik ved at logge ind på din kundekonto og vælge ”Vis alle ordrer” i højre side. Er du allerede logget ind kan du klikke her.

Klik på det relevante kalenderår på toppen af siden for at finde ordren.

Herfra kan du nemt tjekke status på enhver ordre indenfor de sidste to år.

Hvis du ønsker information om en ordre, som er mere end to år gammel, vil vi bede dig kontakte os..

Abonnement på elektronisk nyhedsbrev

Abonnement på elektronisk nyhedsbrev

Hvis du ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, skal du blot klikke på ikonet øverst til højre på startsiden eller klikke her.

Indtast venligst de nødvendige oplysninger på tilmeldingsblanketten, og tryk på ”Indsend”-knappen.

Du behøver ikke at have en kundekonto for at abonnere på vores elektroniske nyhedsbrev.

Klik her for at afmelde dit abonnement.