ISIS & IDIS certificering

ISIS - Internet Shopping Is Safe

ISIS - Internet Shopping Is Safe

At handle med en ISIS akkrediteret online forhandler så som Wiggle giver dig ret til:

 • Klar information inden du afgiver din ordre
 • Besked om alle begrænsninger eller betingelser
 • Gebyrer der er komplette og nemme at forstå
 • Adgang til information om din ordreafvikling eller -historie
 • Levering indenfor aftalt tidsramme
 • Varer leveret i god tilstand
 • Annulering af ordre for de fleste varer
 • En klar returneringspolitik

Wiggle møder alle kriterier påkrævet for en ISIS akkreditering, så du kan være sikker på en god oplevelse, når du handler online.

IDIS - Internet Delivery Is Safe

IDIS - Internet Delivery Is Safe

Handel med en IDIS akkrediteret forhandler så som Wiggle giver dig ret til:

 • Klar leveringsinformation før du afgiver en ordre
 • Praktisk og pålidelig leveringsservice
 • Besked om leveringsbegrænsninger og -betingelser
 • Gebyrer der er komplette og nemme at forstå
 • Adgang til information om din ordreafvikling eller -historie
 • Levering indenfor aftalt tidsramme
 • Hjælpsom support med fejlet/forsinket/forsøgt levering
 • Varer leveret i god tilstand
 • En klar returneringspolitik med enhver begrænsning/betingelse oplyst forud for køb

Wiggle møder alle kriterier påkrævet for en IDIS akkreditering, så du kan være sikker på en god oplevelse, når du handler online.

Sikker handel

Sikker handel

Vores forpligtelse til dig

Vi har altid stræbet efter at være den type virksomhed, som vi selv ville handle med, hvis vi skulle købe noget online. Derfor tager vi sikkerhed og kundeservice meget seriøst og værdsætter den tillid vores kunder viser os ved at give os deres kortoplysninger.

Vores nuværende sikkerhedsprocedurer er eksemplariske og lige så uigennemtrængelige som eksisterende teknologi tillader. De blier konstant gennemgået og opdateret for at tage hensyn til nye trusler.

Hvis du betaler for din ordre hos Wiggle med et kredit- eller debitkort, vil dine kortoplysninger blive krypteret og gemt i systemet til fremtidig brug. Dette tillader os at trække beløbet fra dit kort når din ordre bliver sendt fremfor når den bliver afgivet. Det giver os også muligheden for hurtigt at lave en tilbagebetaling og fremskyde enhver restorder du skulle vente på.

Foranstaltninger vi tager

Vi har tager en masse foranstalninger for at sikre at vores hjemmeside og dine oplysninger er så sikre som mulig. Når du sender personline oplysninger vil forbindelsen i mellem din computer og vores server være krypteret med industristandarden SSL (128 bit kryptering).

Når dine oplysninger når frem til vores server vil kortoplysningerne bliver yderlig krypteret før de bliver gemt på vores sikre server bag en firewall. Dit kortnummer bliver aldrig gemt i et format, der kan læses af mennesker. Vores computere bruger dine kortoplysninger til at opkræve betaling automatisk. Vores medarbejdere har ikke adgang til følsomme kundeoplysninger.

Hvis du stadig har bekymring ved at dele dine kortoplysninger online tilbyder vi andre sikre betalingsmetoder. Du kan hos Wiggle betale med enten PayPal eller WorldPay uden nogensinde at dele dine personlige kredit- eller kortoplysninger med os. For mere information se siden med Betalingsmuligheder

Hvad kan jeg ellers gøre

Langt størstedelen af online handler bliver fuldført sikkert og effektivt. Der er dog stadig ting du kan gøre for at minimere chancen for snyd. Alle der bruger internettet bør følge disse råd:

Der er vigtigt at din PC bliver holdt opdateret med den seneste antivitus og anti-keylogger software, da det svageste punkt i en internethandel oftest er brugerens PC.

I enkelte tilfælde vil Wiggle kontakte dig via telefon efter en ordre er blevet afgivet på hjemmesiden. Du vil bliver bedt om at bekræfte oplysninger om bestillingen og svare på nogle sikkerheds spørgsmål. Dette vil tillade at ordren vil blive behandlet og afsendt hurtigt til dig. Wiggle vil aldrig bede dig om at bekræfte dit kodeord, som du bruger på siden.

Hvis du modtager en mistænkelig Wiggle e-mail, opdager en falsk Wiggle hjemmeside eller noget vækker din mistanke, så kontakt os venligst, videresend enhver mistænkelig e-mail med komplet overskrift

Husk at logge af Wiggle når du er færdig, hvis du bruger en offentlig computer, så som på biblioteket eller i en internet cafe.

Pas på din identitet og privatliv

Undgå identitetstyveri ved at bruge en opdateret internetbrowser og blokere fup e-mails med et spam filter

Brug altid stærke kodeord.

Hold dit kodeord for dig selv. Enhver der kender dit kodeord kan få adgang til din konto - selvom de ikke kan få nogle oplysninger om dit kredit/dankort. Skriv ikke dine kodeord ned. Brug mindst 10 tegn, når du laver et kodeord og sørg for en kombination af tal og bogstaver. Brug ikke ord fra ordboget, dit navn, din partners navn, din e-mail eller anden personlig information som nemt kan skaffes. Du bør skifte dit kodeord ofte. Undgå at bruge det samme kodeord på forskellige hjemmesider.

For mere information om hvad du kan gøre besøg http://www.getsafeonline.org

Sikre internetsider

Hold øje med at du bruger den sikre Wiggle side når du indtaster personlige oplysninger. Dette kan gøres ved at tjekke om https:// er synlig i adresselinjen i toppen og hold også øje med hængelåsen.

Beskyttelse mod svindel

Beskyttelse mod svindel hos Wiggle

Hos Wiggle er dine kortoplysninger alt sendt og opbevaret sikkert. Når du bestiller en vare på vores hjemmeside er det krypteret med et Extended Validation digitalt certifikat fra Verisign.

Det er den mest sikre form for digital certifikat på markedet og sikrer, at alt data du indtaster i forbindelse med et køb ikke kan blive opsnappet af en tredjepart. Når din ordre havner hos Wiggle krypterer vi dine kortoplysninger med den samme industristandards krypteringssystem (AES) som den amerikanske regering bruger.

Dine fulde kortoplysninger kan ikke læses af vores medarbejdere - de kan blot se de sidste fire tal i dit kortnummer. Vores hjemmeside bliver jævnligt tjekket af et akkrediteret scanningsfirma som en del af Visa/Mastercard PCI-DSS sikkerhedsordningen.

De stiller omfattende krav til øget datasikkerhed af betalingskonto som bruger den brede vedtagelse af konsekvent datasikkerhedstiltag på globalt plan.

Hvis du stadig ikke er komfortabel med at indtaste dine kortoplysninger på vores side, kan du vælge at betale med PayPal eller WorldPay. I begge tilfælde ser vi ikke dine kortoplysninger, da betalingen bliver håndteret direkte af PayPal eller WorldPay - vi får blot information om resultatet af transaktionen.

Hvis du har nogle spørgsmål om dette så tøv ikke med at kontakte os igen.