Gavekort

Køb af gavekort

Gavekort til Wiggle

Du kan vælge mellem gavekort på £5, £10, £20, £50, £75 og £100. Wiggle-gavekortet giver dig mulighed for at give en gave, når du er løbet tør for gaveidéer.

Hvordan bestiller jeg et gavekort?

Du kan tilføje gavekortet til din kurv som en hvilket som helst anden vare ved at trykke på ”Tilføj til kurv”-knappen. Fortsæt dernæst til kasse for at afslutte ordren. Gavekort behøves ikke at blive bestilt for sig.

Gavekort værdisættes og udstedes i GBP. Det er muligt at købe gavekort mod betaling i andre valutaer, men gavekortets værdi vil altid være den værdi i GBP, som er angivet på kortet, og vil ikke ændre sig ved valutaudsving.

Hvordan vil jeg modtage gavekortet?

Når din ordre er ekspederet, vil du modtage en e-mailbekræftelse med information om gavekortet samt et link, således du kan udskrive gavekortet og give det som gave.

Sådan kan du bruge et gavekort

Sådan kan du bruge et gavekort

Hvordan bruger jeg et gavekort?

Indtast gavekortets kode i tekstboksen ”Gavekortskode” på kurv-siden, og klik dernæst på ”Tilføj kode”.
Hvis du er så heldig at have modtaget flere gavekort, kan du indløse mere end et gavekort på en ordre ved at gentage processen beskrevet ovenfor. Fortsæt dernæst til kassen på normal vis. 

Jeg har mistet et gavekort. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du har modtaget gavekortet, bed venligst køberen om gavekortskoden. Hvis de ikke ligger inde med disse oplysninger, skal du bede dem om at tage kontakt til os, således gavekortet kan bekræftes. Den oprindelige udløbsdato gælder fortsat..

Kan jeg sende et gavekort retur?

Gavekort kan ikke sendes retur eller refunderes, med mindre det sker i overensstemmelse med dine lovbestemte rettigheder. Gavekortets pålydende værdi kan ikke ombyttes til kontanter.

Returnering af varer betalt med gavekort

Returnering af varer betalt med gavekort

Jeg har betalt for en ordre ved brug af et gavekort. Hvad sker der, hvis jeg ønsker at sende en vare retur?

Når varer refunderes, sker refunderingen via samme betalingsform, som blev anvendt til at betale for ordren. Hvis du har betalt, eller delvist betalt, for en ordre med et gavekort, vil du modtage et nyt gavekort på refunderingens pålydende værdi.

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

  • Du behøver ikke at bruge hele gavekortet på én gang. Den resterende værdi forbliver på gavekortet og kan bruges ved næste ordre ved at logge ind på din kundekonto.
  • Gavekort gælder i 12 måneder fra den dag, hvor de købes. Husk at indløse gavekortet i tide, da udløbne kort ikke kan genudstedes.
  • Gavekort værdisættes og udstedes i GBP. Det er muligt at indløse et gavekort på en ordre, selvom ordren er i en anden valuta. Gavekortets pålydende værdi i den anden valuta beregnes ved indløsning. 
  • Gavekort kan ikke anvendes til køb af billetter eller andre gavekort. 
  • Gavekort kan ikke anvendes til at betale for porto.
  • Gavekort kan ikke byttes eller byttes til kontakter.
  • Gavekort kan ikke benyttes med tilbagevirkende kraft, når først ordren er bestilt.