Sociale medier og konkurrencer

Wiggle på de sociale medier

Besøg vores officielle Facebook-side!

Her hos Wiggle er vi ivrige cyklister, triatleter og løbere, og vi har af samme årsag en masse oplevelser, som vi gerne vil dele. Slå dig til de tusindvis af fans, som allerede følger os på Facebook, og se de seneste billeder, anmeldelser, videoer, nyheder, begivenheder, tilbud og konkurrencer! Takket være vores hold af oversættere laver vi også opdateringer på de følgende sprog: dansk, japansk, spansk, svensk, fransk, italiensk, hollandsk, tysk, russisk og kinesisk.

Følg Wiggle på Facebook www.facebook.com/wiggle

Følg os på Twitter

Wiggles twitter-opdateringer er stedet, hvor du finder de seneste tilbud, konkurrencer og nyheder på tværs af PC, telefon eller tablet. Følg Wiggle på Twitter: http://www.twitter.com/wigglebikeshop

Find information på Wiggles YouTube-kanal

På vores YouTube-kanal kan du finde informative og underholdende videoer fra både vores leverandører, atleter og begivenheder samt læse mere om vores produkter, og hvem vi er. Se vores videoer her: //www.youtube.com/wiggle

Ansvarsfraskrivelse: Wiggle gør ikke krav på ejerskab af indhold, som du lægger på vores kanal. I stedet giver du Wiggle licens til at bruge indholdet. Licensen er ikke-eksklusiv, betalt og afgiftsfri, kan afstås til andre, med licens til tredjepart og verdensomspændende.

Anmeld og vind

Anmeld og vind

Skriv en anmeldelse af en vare og få chancen for at vinde et gavekort til Wiggles på £100!

I begyndelsen af hver måned trækker vi lod om præmien blandt de anmeldelser, som vi har modtaget i den forgangne måned, og vinderen vil modtage et gavekort på £100, blot for at skrive nogle få ord om en vare, som de har købt.

Konkurrence er for ALLE vores kunder, som skriver en vareanmeldelse på deres modersmål!

Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

 • Prøv altid og skriv om alle de ting, som varen tilbyder.
 • Opvej de gode og de dårlige genskaber ved varen og giv din ærlige mening.
 • Du kan ligeledes uploade billeder eller videoer af varen

Vilkår og betingelser

 1. 1. En kunde vil blive valgt tilfældigt i den første hele uge af hver kalendermåned fra de kunder, som har anmeldt varer på deres modersmål i den forgangne kalendermåned. F.eks. vil lodtrækningen i marts være blandt de kunder, som har skrevet en anmeldelse i februar.
 2. 2. GMT vil blive anvendt for at afgøre i hvilken kalendermåned en anmeldelse hører til.
 3. 3. Præmien ved hver lodtrækning er et gavekort på £100 til Wiggles og kan indløses på Wiggles hjemmeside.
 4. 4. Gavekortet kan ikke ombyttes.
 5. 5. En heldig vinder vil modtage et gavekort på £100, som de kan bruge hos Wiggle!
 6. 6. Hvis en kunde skriver mere end en anmeldelse, vil de opnå flere lod i den månedlige lodtrækning.
 7. 7. Anmeldelsen skal skrives på kundens eget modersmål.
 8. 8. Wiggle forbeholder sig retten til at bytte præmien til en anden af samme værdi uden varsel.
 9. 9. Wiggle forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden varsel. Det er kundens ansvar at være opmærksom på den seneste udgave af vilkår og betingelser.

Generelle vilkår og betingelser for Wiggles konkurrencer:

Generelle vilkår og betingelser for Wiggles konkurrencer:

 1. Konkurrencen arrangeres af Wiggle Ltd. 1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing, Portsmouth, Hampshire, PO6 3EN.
 2. Disse vilkår og betingelser udgør sammen med ethvert specifikt regelsæt angivet i konkurrencebekendtgørelsen (som angivet nedenfor) konkurrencereglerne (”regler”) og gælder for enhver konkurrence på hjemmesiden www.wiggle.dk (”konkurrence”), med mindre andet er angivet. Alle deltagere indvilliger i at være underlagt disse regler ved deltagelse i en konkurrence.
 3. Wiggle forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre konkurrencen, konkurrencebekendtgørelsen eller disse regler når som helst uden forudgående varsel. Enhver ændring vil blive annonceret på hjemmesiden, i konkurrencebekendtgørelsen eller i disse regler. En kopi af reglerne fås også ved at sende et frankeret brev til: Wiggle Ltd. 1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing, Portsmouth, Hampshire, PO6 3EN.
 4. I tilfælde af en tvist vedrørende reglerne, konkurrencebekendtgørelsen, adfærd, resultater eller alle andre spørgsmål vedr. en konkurrence, vil det være Wiggle Limited, som fastlægger fortolkningen, og ingen korrespondance eller diskussion vil blive indgået herom.
 5. Alle konkurrenceregler og bestemmelser er reguleret iht. lovgivning og bestemmelser om konkurrencer i England og Wales.
 6. Konkurrencedeltagere skal være fyldt 18 år.
 7. Konkurrencetilmeldinger skal foretages på måden beskrevet i konkurrencebekendtgørelsen, og inden fristen for deltagelse udløber. Undladelse heraf vil diskvalificere deltagelsen.
 8. Yderligere egnethedskrav kan gælde for en specifik konkurrence f.eks. et gyldigt pas og visa osv.
 9. Medarbejdere hos Wiggle Limited, enhver virksomhed inddraget i konkurrencen, eller, om relevant, leverandører, som konkurrencen vedrører; ethvert reklame-, medie- eller webbureau, som arbejder sammen med Wiggle Limited, sådanne personers datter- eller associerede selskaber, agenter eller medlemmer af deres familie eller disses husholdning må ikke deltage i konkurrencen. Wiggle Limited forbeholder sig retten til at efterprøve berettigelsen af alle deltagere.
 10. Præmier tildeles efter Wiggle Limiteds skøn, og ingen præmier vil blive tildelt som resultat af uretmæssige handlinger af en eller på vegne af en deltager.
 11. Vindere vil blive underrettet på måden og indenfor den tid, som er angivet i konkurrencebekendtgørelsen. Underretning om præmie som ikke kan leveres eller som ikke besvares som angivet i underretningen eller indenfor dennes tidsfrist kan resultere i diskvalifikation og valg af anden vinder. Normalvis vil vindere blive udtrukket i løbet af to uger efter konkurrences ophør.
 12. Vinderens (vinderenes) navn(e) vil muligvis blive offentliggjort på Wiggle Limiteds hjemmeside eller andre hjemmesider forbundet med den.
 13. Vindere vil blive valgt tilfældigt, med mindre andet er angivet i konkurrencebekendtgørelsen, fra alle gyldige tilmeldinger indenfor 28 dage efter konkurrencens afslutning, som angivet i konkurrencebekendtgørelsen. Wiggle Limiteds beslutning vil i alle tilfælde være endelig og ingen korrespondance eller diskussion vil blive indgået herom.
 14. I tilfælde af en deltager diskvalificeres fra konkurrencen, vil Wiggle Limited, efter eget skøn, bestemme om en anden vinder skal udpeges. Hvis det sker, vil udvælgelsen ske efter samme kriterier som ved den oprindelige lodtrækning og være underlagt disse regler.
 15. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du kan deltage ved at sende en e-mail med dit navn og kontaktoplysninger til: competitions@wiggle.co.uk med konkurrences navn i emnelinjen. Hvis du ikke ønsker at blive tilføjet automatisk til vores mailingliste om fremtidige konkurrencer, bedes du angive det tydeligt i din e-mail med ”NO MAILING LIST”.
 16. Wiggle Limited påtager sig ikke ansvaret for beskadigelse, tab, tilskadekomst eller skuffelse lidt af enhver konkurrencedeltager eller som resultat af modtagelse af en præmie.
 17. Wiggle er ikke ansvarlig for problemer med eller teknisk defekt ved telefonnetværk eller telefonlinjer, onlinesystemer for computere, servers eller udbydere, computerudstyr, softwarefejl ved enhver e-mail eller tilmelding på grund af tekniske problemer eller trafikpropper på internettet, telefonlinjer eller andre hjemmesider eller anden kombination heraf, herunder skade på eller beskadigelse af deltagerens eller nogen andres computer eller telefonlinje som resultat af eller relateret til deltagelse i konkurrencen.
 18. Dataindsamling: Enhver personlig data vedrørende deltagere vil udelukkende blive brugt iht. nuværende lovgivning om persondata i England og Wales og vil ikke blive udleveret til tredjepart uden forudgående samtykke.