Levering af cykel og stel

International levering af stel

Levering af stel til Danmark

Hvor meget?

Da samtlige stel og cykler på vores side koster over kr. 330,- er fragten gratis.

Hvor lang tid?

Stel-ordrer har en forventet behandlingstid på 4-6 dage da de skal tjekkes og pakkes sikkert af vores fuldt uddannede mekanikerer inden afsendelse. Denne tid kan variere i vores travleste perioder, men vores værkstedshold vil gøres deres bedste for at behandle din ordre så hurtig som muligt.

Af hvem?

Vi sender som regel stel via DHL. Alle internationale stel-ordrer kan spores online ved at klikke på linket i ordrebeskræftelses-emailen.

Samling af stel

Noter venligst: 5 mm fra begge sider af centerlinjen betragtes som acceptabel tolerance-margin for tilpasning af stel. Afvigelser under dette betragtes indenfor tolerancen og værende af en tilfredsstillende standard.

International levering af cykel

Levering af cykler til Danmark

Cykler sendt internationalt (Udenfor Storbritanien og Nordirland) bliver samlet og tjekket inden de bliver demonteret og pakket ned i en kasse til levering.

Noget samling vil være påkrævet, men de nødvendige værktøjer og instruktioner følger med cyklen. Se venligst vores instruktioner for mere information om hvad du skal gøre når du modtager din cykel.

Bremseopsætning

Kunder bør angive i deres ordre-kommentar, hvilken bremseopsætning de ønsker. I Storbritanien har cykler som standard forbremsen i højre side og bagbremsen i venstre side.

Hvis vi ikke bliver informeret om dine præferencer, vil vi blive nødsaget til at kontakte dig for bekræftelse og dette kan forsinke din ordre.

Hvor meget?

Da samtlige stel og cykler på vores side koster over kr. 330,- er fragten gratis.

Hvor lang tid?

Vi sender som regel stel via DHL. Alle internationale stel-ordrer kan spores online ved at klikke på linket i ordrebeskræftelses-emailen.

Tjek venligst vores globale prisliste for at finde leveringstiden.

CyTech akkrediterede mekanikere

CyTech akkrediterede mekanikere

Hver en cykel vi leverer er 100 % samlet og tjekket af en af vores CyTech akkrediterede mekanikere. CyTech er cykelindustriens kvalifikationsbevis for cykelmekanikere og -teknikere, udviklet og overvåget af ACT (Association of Cycle Traders).

CyTech akkrediterede mekanikere har opnået et specifikt kompetenceniveau i en række forskellige discipliner, som derefter er blevet bedømt af professionelle undervisere. Dette garanterer, at CyTech akkrediterede mekanikere har de rette færdigheder til at samle din cykel så den er sikker for dig at bruge og nyde fremover.

International forsendelse

International forsendelse

Så snart din cykel er blevet samlet og testkørt, vil den blive pakket til afsendelse. Lidt montering er påkrævet ved modtagelse. Instruktioner og særlig værktøj er vedlagt forsendelsen.

Angiv venligst skader i forbindelse med transport indenfor 48 timer via vores kontakt form med dine ordre detaljer og billeder af skade(r).

Cykler som er på lager er som regel samlet og sendt indenfor 4-6 arbejdsdage, omdeling tager derefter 5-7 dage med fragtfirma og vil kræve en underskrift ved modtagelse.

OBS: Vi anbefaler at danske kunder angiver i deres ordre hvilken bremseopsætning de foretrækker. Det er almen procedure at samle cykler i Storbritannien med forbremse i højre side og bagbremse i venstre. Hvis du vælger prioritetsforsendelse og ikke efterlader en kommentar omkring bremseopsætningen kan det medføre en forsinkelse, da vi bliver nødt til at få bekræftet den rigtige opsætning inden vi kan sende cyklen.

Cykel- og stelnummer

Cykel- og stelnummer

Alle cykler og stel som sælges af Wiggle bliver fremstillet så de opfylder de strengeste kvalitetskrav. Hver enkelt cykel bliver desuden samlet og testet før den bliver sendt til en kunde. Vores værksted noterer det unikke stelnummer ned for hver enkelt cykel. Det pågældende nummer blive angivet på PDI-formularen (inspektion før levering) før cyklen bliver sendt til kunden. Det unikke stelnummer bliver også angivet på den bestillingsformular, som bliver sendt til en kunde.

Det eneste tilfælde hvor et unikt stelnummer ikke bliver angivet på en kundes bestillingsformular, er når nummeret ikke er synligt på grund af at det er malet over, eller hvis nummeret ikke er blevet angivet på stellet af producenten. Hvis nummeret ikke er angivet, kontakter vi producenten for at sikre os at det ikke fremover bliver gentaget.

Vær dog opmærksom på at et stelnummer ikke automatisk er gyldigt i henhold til det danske stelnummersystem. Det kan f.eks. få betydning ved forsikring og erstatning. Hvis dit forsikringsselskab beder dig oplyse et stelnummer, vil vi anbefale at du kontakter den lokale politimyndighed. Her kan du få et såkaldt politistelnummer til din cykel samt følge op på eventuelle andre krav.