Kundeservice

Om Wiggle

Vores historie

Vores historie

Wiggles arv

Wiggles rødder kan spores tilbage til en lille uafhængig cykelforhandler kaldet Butler Cycles, som åbnede i 1920erne. Butikken lå på Highland Road i Portsmouth og havde en håndfuld ansatte. Mitch Dall fik øjnene op for butikken og besluttede sig for at købe ejendommen. En del af købsaftalen var, at forretningen ville fortsætte med at sælge cykler 5 år frem. Butler Cycles flyttede derefter til Hayling Avenue i Portsmouth og skiftede navn til "Bikes @ Butlers" for at understrege deres tidlige interesse i den voksende online verden.

Wiggles fødsels

Den 28. maj 1999 slog Wiggle officielt dørene op efter en investering fra Mitch og hans forretningspartner Harvey Jones på under kr. 20.000,-. "Bike @ Butlers" havde i samme period stor succes med at kombinere den lokale cykelbutik med en national postordre service. Harvey var en internet entusiast og begejstret for det uudnyttede potentiale i online handel. "Jeg husker julen 2001, hvor vi i butikken havde over 100 pakker som skulle sendes ud samme dag, hvilken dengang var en rekord" - Barbara Tatford – Indkøbskoordinator hos Wiggle.

Wiggles første officielle lokalitet var et sparsomt ekstraværelse bag i "Bikes @ Butlers". For at få deres online forretning i gang, startede Mitch og Harvey med at sælge nogle af butikkens varer på nettet. De identificerede også et hul i internethandel indenfor kondomer og solformørkelsesbriller. Kort sagt, der var ikke det, de ikke prøvede at sælge! Wiggles salgstal steg stabilt i 2000 og det fik Mitch og Harvey til at tænke på firmaet på en meget større skala. Efter en længere diskussion besluttede de sig for at den naturlige udvikling for firmaet var at omdanne Wiggle til en detailerhandler med fokus på sport. I 2002 blev en større grund i Jackson Close, Portsmouth udpeget som basen hvorfra deres nye og underholdende skulle tage det næste skridt.

Wiggles udvidelse

Wiggle blev ved med at opleve imponerende vækst og tilførte et nyt mærkevare om uge for at følge med forbrugernes efterspørgsel. "Jeg husker, at jeg var den første person til at behandle 100 ordre på én dag" - Bradley Nolan, Wiggles ansvarlige for ordre og returneringer. I april 2009 solgte Mitch Dall sine aktier i Wiggle til kapitalfonden ISIS Equity Partners (som allerede havde investeret i Wiggle tilbage i 2006) og resten af Wiggles ledelse. I september 2009 fik Wiggle ny administrerende direktør, Humphrey Cobbold. Hans første uge inkluderede en uforglemmelig cykeltur med Garmin-Slipstream cykelholdet. ”Min første gruppetur med Garmin-Slipstream holdet var noget jeg sagtens kunne vende mig til" - Adm. direktør for Wiggle Humphrey Cobbold. Udvidelsen af Wiggle fortsatte. Et nyt London kontor til IT og Wiggles egne mærker blev sat op i det pulserende Borough Market område i London i 2011. To ny lagerhuse blev anskaffet for at kunne øge lageret og fortsætte med at levere en førsteklasses service til kunderne. For ikke at glemme testanlægget, som alle solgte cykler bliver afprøvet på for at sikre, at de virkelig er Ready to Ride.

Wiggle blev solgt til kapitalfonden Bridgepoint i december 2011. Bridgepoint specialiserer i investeringer i medium virksomheder og driver Wiggle fremad og sikrer at firmaet fortsætter med at sætte overliggeren højt og give en god service og sælger de bedste produkter. Som resultat deraf har Wiggle været i stand til at lancere 11 nye hjemmesider i 2012 til markeder i udlandet.

Wiggle ansætter Stefan Barden som ny adm. direktør

I september 2013 kommer Stefan Barden, en triatlet og Iron Man deltager, ombord hos Wiggle som ny administrerende direktør. Stefan har en fantastisk historik når det kommer til at styre virksomheder i verdensklasse og ser frem til at positionere Wiggle som den førende detailforhandler indenfor online sport.

Kulturen hos Wiggle

Wiggle startede med blot en håndfuld ansatte, men er nu over 400 og stadig voksende. Wiggle ansætter sportsentusiaster, som er passionerede for deres udvalgte discplin(er), hvilket et kig på deres computerbaggrunde og plakater på væggene er et godt bevis på! Regelmæssige personale ture på cykel, på ben eller i bassinet finder sted. Såvel som deltagelse i events, både konkurrence og sociale. Dette er en fantastisk måde at dele vores viden og erfaring med hinanden. Det tillader os at teste og prøve nye produkter og innovationer for at sikre, at vi altid leverer det bedste.

Events og sponsorater

Wiggle har startet og støtted et netværk af verdensomspændende events siden 2005. I det første år støttede Wiggle 3 events, dette steg til hele 96 i 2013 - næsten to om ugen. Ikke at forglemme helikopterkampagnen som fik tusinder til at snakke om Wiggle i Sydney! I 2013 blev Wiggle hovedsponsor for et professionelt UCI cykelhold for damer, Wiggle Honda. Dette viser vores værdi og forpligtelse til sporten, især kvindesport. Det giver Wiggle muligheden for at fortsætte med at udvikle deres eget succesfulde mærke dhb med feedback fra topatleter på et UCI cykelhold. I øvrigt er dhb opkaldt efter de 3 stiftere: Mitch Dahl, Harvey Jones og Paul Bolwell (fhv. Wiggle merchandising direktør).

Hvis du ønsker at deltage i et event så klik på vores Wiggle Events Kalender.

Wiggles priser

 • BikeBiz online retailer of the year 2010, 2011, 2012
 • The News Business Excellence Awards, 2012
 • Golden Chariot Ecommerce Award 2012
 • Product Innovation title – Oracle Retail Awards 2011
 • 220 Triathlon Awards 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
 • Hitwise number 1 award for ‘Sports – Cycling’ January – June 2010
 • Hitwise Top 10 Award for ‘Sports and Fitness Industry’ January – June 2010
 • IMRG Hitwise Hot Shop List Winner Top 100 May 2009
 • Hitwise Top 10 Award – ‘Sports & Fitness’ 2009

Vores mission

Vores mission

Hovedparten af Wiggles medarbejdere er vilde med løb, cykling og svømning, og det kommer til udtryk i vores tekniske viden og passionerede service. Vores passion for sportsudstyr gør, at vi samarbejder tæt med producenter, såsom dhb, Verenti og Felt Bikes, for at sikre, at de produkter, som vi sælger, er udformet med præcis de egenskaber og specifikationer, som enhver sportsnørd søger.

At dyrke sport i naturen er en god måde at samle folk på, give dem succesoplevelser og nyde livet. Wiggles mål er at give så mange som mulig chancen for at få adgang til cykling, svømning og løb og dermed opleve de førnævnte fordele ved sport.

Vi har altid gerne ville være den slags virksomhed, som vi ville handle med, hvis vi var dig. Du kan være sikker på at få den bedste service hos os ̶ fra en sportsentusiast til en anden.

Priser til Wiggle

Priser til Wiggle

Hos Wiggle prøver vi altid at gøre en ekstra indsats for vores kunder, og med vores gode service og mest muligt for pengene har vi opnået både respekt og beundring hos vores kollegaer i cykelbranchen.

Som resultat af vores passion, hårdt arbejde og ønsket om yde en fantastisk service har vi vundet de følgende priser:

 • 2014 - Total Women's Cycling - Online Retailer of the Year
 • 2013 - 220 Triathlon Awards
 • 2012 - IMRG E-Commerce Online Gold Award
 • 2012 - IMRG E-Commerce international e-tailer of the year award
 • 2012 - BikeBiz online specialist retailer of the year
 • 2012 - The News Business Excellence Awards
 • 2012 - Golden Chariot Ecommerce Award
 • 2011 - BikeBiz online specialist retailer of the year
 • 2011 - 220 Triathlon Awards
 • 2011 - Product Innovation title - Oracle Retail Awards
 • 2010 - BikeBiz online specialist retailer of the year
 • 2010 - 220 Triathlon Awards
 • 2010 - Hitwise number 1 award for 'Sports - Cycling' January - June
 • 2010 - Hitwise Top 10 Award for 'Sports and Fitness Industry' January - June
 • 2009 - BikeBiz online specialist retailer of the year
 • 2009 - IMRG Hitwise Hot Shop List Winner Top 100 May
 • 2009 - Hitwise Top 10 Award - 'Sports & Fitness'
 • 2009 - 220 Triathlon Awards
 • 2008 - 220 Triathlon Awards
 • 2007 - 220 Triathlon Awards
 • 2006 - 220 Triathlon Awards
 • 2005 - 220 Triathlon Awards
 • 2004 - 220 Triathlon Awards