Stelmateriale
Stelmateriale

Cykelstel er konstrueret af materialer, som lægger vægt på at være stærke, lette og stive for at hjælpe med kraftoverførslen. Aluminium, titanium, stål og kulfiber anvendes i stort omfang på alle niveauer i fremstillingen af stel.

Forgaffelmateriale
Gaffelmaterialer

Cykelgafler er fremstillet af mange forskellige materialer, f.eks. aluminium, stål, kulfiber og titanium. Hvert materiale har sine eget unikke sæt kvaliteter, der i høj grad kan påvirke køreegenskaberne.

Modelår
Modelår

De større cykelproducenter fremstiller et nyt udvalg af cykler årligt, og det bestemmer modelåret for en bestemt cykel. Dette årlige modelskift drives af ny teknologi, industritendenser og kundeefterspørgsel for en bestemt funktion eller cykelstil.

Hjulstørrelse
Hjulstørrelse

Cykelhjul findes i mange forskellige størrelser fra 12" hjul på mindre børnecykler til større 29" mountainbike og 700c hjul til vejcykler. Større hjul er normalt hurtigere og mere stabile ved høj hastighed, og deres større kontaktflade forbedrer også vejgrebet. Mindre hjul er normalt lettere, mere manøvredygtige og har hurtigere acceleration.

Hjulstørrelser er defineret af det land, hvor den cykeltype, der brugte dem, først blev populær – du kan derfor se nogle engelske og nogle metriske mål anført. Wiggle medtager ISO-standarden i kantede parenteser efter hver af hensyn til nem sammenligning.

Ingen resultater blev returneret

Vi kunne ikke finde nøjagtige resultater af din søgning for ""

Du kan også kontrollere stavemåden, finindstillinger eller reducere antallet af søgeord.

Undskyld, vi kunne desværre ikke finde noget som passer til din søgning.

Søge tips

  • Tjek din stavemåde og prøv igen
  • Prøv et lignende men forskelligt søgeord, som "stel" i stedet for "ramme"
  • Hold din søgning så simpel som mulig, da vores søgemaskine fungerer bedst med korte beskrivelser
  • Prøv at kig i en af afdelingerne nedenunder

Brands folk har søgt efter:

Handl efter disciplin:

Brug for hjælp?

Vores kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os
Tilbage til toppen